Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικής νόσου που καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και μεταδίδεται από ασπασμούς, χειραψίες και δάγκωμα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ.
Η νόσος εμφανίζεται περιοδικά και έχει εξάρσεις σε προεκλογικές περιόδους
Η συμπτωματολογία ποικίλει ανάλογα με τη σοβαρότητα του ατόμου (όσο πιο γελοίος είσαι τόσο ποιο βαριά ασθενείς). Σε γενικές γραμμές όμως και όπως έχει παρατηρηθεί από παλαιότερες εξάρσεις της νόσου τα συμπτώματα συνοψίζονται στα ακόλουθα:
1. Ο πάσχων μιλάει με ύφος πλην όμως γενικά και αόριστα
2. Ο πάσχων διακατέχεται από συμπλέγματα ανωτερότητας και superman-ισμού (θα εκτρέψουμε τον Δούναβη να ποτίσουμε τον Θεσσαλικό κάμπο)
3. Συμμετέχει φωνάζοντας σε πολιτικές συγκεντρώσεις και ενίοτε φέρει και σημαία.
Η κατάληξη είναι επώδυνη και σπανίως αναστρέψιμη. Εργαστηριακές μελέτες έδειξαν ότι ο ιός βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση σε ολόκληρο τον Ελληνικό πληθυσμό. Ενεργοποιείται από μία απλή ανακοίνωση από επίσημα χείλη για επερχόμενες εκλογές και πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα στο σώμα του ξενιστή. Η μετάδοση μπορεί να γίνει με τους τρόπους που προαναφέρθηκαν και αποκλειστικά και ΜΟΝΟ κατά την προεκλογική περίοδο.
Για την αποφυγή της μετάδοσης της νόσου ενδείκνυται η χρήση ωτασπίδων αν και η αποτελεσματικότητα του μέτρου είναι μερική.
Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και κάλεσε τον Ελληνικό λαό να παραμείνει ψύχραιμος, κλείνοντας την ανακοίνωση με την χαρακτηριστική έκφρασή "Βοήθειά μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: